بررسی فرمول لایه بردار

  1. P.G 50%
  2. D.W. 50%

فرمول یک کراتولیتیک هست و همانطور که گفتیم پروپیلن گلیکول از ده درصد به بالا اثرات کراتولیتیکی نشان میدهد و از چهل درصد عملا یک لایه بردار بوده و تا هشتاد درصد مجاز است. حواسمان باشد که ریسک حساسیت به آن وجود دارد.
از آنجایی که پروپیلن گلیکول معادل وزنی خود می تواند آب را پرزرو کند فرمول مربوطه پرزرو شده هست و نگرانی از این بابت وجود ندارد.فرمول ذکر شده یک کراتولیتیک بوده که جهت بیماری های قارچی کاربرد دارد.

بررسی فرمول تسکین دهنده خارش

  1. Menthol. 0.5 %
  2. Phenol. 0.5. %
  3. Camphor. 0.5%
  4. Eucerin up to. 100%

فرمول مربوطه با توجه به پایه چرب خود (اوسرین) نقش امولینت داشته و مناسب پوست خشک می باشد و با توجه به اینکه بهترین آرام کننده (مسکن) جهت خارش، سرد کردن موضع است حضور منتول و کامفر منطق پیدا میکند.
با توجه به نکات گفته شده، فرمول برای یک پوست خشک و خارشدار تجویز شده است. خارش ممکن است خود بر اثر خشک بودن پوست ایجاد شده باشد.
در صورت استفاده از درصد های بالای منتول یا کامفر حس خنکی بیش از حد شده و برای بیمار آزار دهنده می شود.ماده دیگری که در فرمول حضور دارد فنول است .

کاربردهای فنول:

  1. نیم تا یک درصد (بی حسی موضعی)
  2. پنج درصد (ضد عفونی کننده، آنتی سپتیک)
  3. بالای پنجاه درصد (پیلینگ)

روش ساخت:

کامفر و منتول هر دو در الکل به خوبی حل می شوند ولی با توجه به محدودیت حضور الکل با توجه به پایه فرمول از آن صرفه نظر می شود.منتول و کامفر را پس از توزین صلایه کرده و با پارافین لویگه میکنیم و به اوسرین اضافه می شود.
منتول نیز حلالیت خوبی در الکل دارد ولی باتوجه به حلالیت قابل قبول آن در آب، مقدار مورد نیاز از فنول را در چند سی سی آب مقطر حل کرده و به اوسرین اضافه می گردد.نهایتا با باقیمانده اوسرین به حجم می رسانیم.

  • مدیر سایت
  • 1398-11-16
  • 756 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...